Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه خبری جماران؛ در پی اعتراض و ارسال پیام هایی از سوی مخاطبان جماران مبنی بر پیگیری نتایج تاثیر قطعی 30درصدی معدل بر کنکور، جماران ضمن بررسی موضوع از طریق کارشناسان امر برخی از پیام های ارسالی به شرح زیر است: 

 

سامی:

سلام 

ما دانش اموزان این سرزمین و اینده سازان این کشور انتظار داریم تا صدای مارا به گوش مسوولین برسانید

تاثیر قطعی سوابق تحصیلی یعنی ظلم و گامیست در جهت نابودسازی استعداد ها وانگیزه   باورها و تلاش های انسان هایی خالص و نوجوان برای ساختن اینده و شخصیت شان

گسترده بودن تقلب در امتحانات نهایی،سلیقه ای تصحیح شدن ورقه ها،لو رفتن و فروش سوالات  عدم غربالگری مناسب این امتحان همه دلایلی برای غیر منطقی و ناعادلانه و ظالمانه بودن تاثیر قطعی معدل است

تاثیر قطعی معدل امری بسیار خطرناک و زیان بار است که اثرات منفی ان بعد از کنکور مشخص خواهد شد

از شما اصحاب رسانه خواهشمندیم رسالت خود مبنی بر اگاهی رسانی و بلند کردن صدای حق را ادا کنید 

چند دلیل برای ناعادلانه بودن تاثیر قطعی معدل

١-تقلب گسترده در حوزه ها و عدم مراقبت مناسب از دانش اموزان

٢-لو رفتن سوالات در سالهای ٩٥،٩٦ که اکثر داوطلبان کنکور سال اینده دیپلمشان را در این سالها اخذ کرده اند

٣-بودن دانش اموزان با معدل های پایین که کنکور را فرصت جبران برای خود میبینند مثل اقای رستگار رحمانی رتبه ١ کنکور ٨٨ و١ دستیاری(اگر برای مثال زمان ایشان تاثیر معدل قطعی بود الان احتمالا کارگری میکرد)

٤-عدم برابری نوع تاثیر سوابق تحصیلی داوطلبین نظام قدیم و جدید برای مثال داوطلبین نظام قدیم با شرکت در دو امتحان نهایی ٣٠ درصد سوابق تحصیلی میگیرند ولی داوطلبین نظام جدید با یک امتحان نهایی ٣٠ درصد تاثیر سوابق تحصیلی میگیرند

٥-عدم برابری حجمی و سطحی و کمی و کیفی کتب اموزشی نظام جدید و قدیم

٦-دور زده شدن این قانون و برابر نبودن سوابق تحصیلی برای همه  دیپلمه هابرای مثال اگر کسی  دیپلم ریاضی باشد و کنکور تجربی شرکت کند سوابق تحصیلی وی ٣٠ درصد محاسبه نخواهد شد و از داوطلبینی که تاثیر سوابقشان ٣٠ درصد است و دیپلم تجربی دارند جلو می افتند گرچه بار علمی کمتری دارند

و دلایل بسیار دیگر

از شما خواهشمندیم با مصاحبه و گفتگو با مسولان ذی ربط صدای قشر اینده ساز میهن را به گوش های شنوا برسانید

 

مریم: 

سلام .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شب و روزتون بخیر. ببخشید میشه لطف کنید صدای ما دانش اموزای نظام قدیم دبیرستانی رو به مسئولین برسونید؟! 

 تاثیر سوابق نهایی رو قطعی کردند

 و این کاملا ب ضرر ماست 

 چون تعداد نمره بیست و 19 بسیار زیاده و فرصتی برای جبران دانش اموزای ک معدل کتبی پایین تری دارند نیست و اونا نمیتوانند از فرصت طلایی کنکور برای تغییر در زندگی شون داشته باشند

  از طرفی کثیری از دانش آموزان مجبور میشن ترمیم نمره داشته باشند ک هزینه بسیار زیادی برای خانواده ها داره و همه نمیتونند اینکه رو انجام بدند

 

حمید:

 درجواب دوستانی که میگویند تاثیر قطعی به زیان مافیای کنکور است میگوییم اتفاقا بالعکس برای سودجویانی که جیبشونو صرفا از کنکور پر میکردند ، فرصتی فراهم میشه تا حالا در کنارش روی امتحان نهایی هم مانور بدهند. پس قطعا سودجویان کنکور از تاثیر قطعی معدل بیش از هر کسی خوشحالند پس آیا تصمیم گیرندگان این مصوبه به نفع بچه ها عمل میکنند یا به نفع مافیای کنکور ؟؟؟

 

  در  حوزه ها سوالات لو رفتند و تقلب هم بوده خواهش میکنم صدای مارو برسونید. انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 بازی خانواده دانش آموزان کنکور جماران جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۷۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر منفی صدای ترافیک بر سلامتی بدن

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کارشناسان و متخصصان صدا از مراکز علمی مختلف از جمله مرکز سرطان دانمارک و دانشکده پزشکی پرلمن در دانشگاه پنسیلوانیا می‌گویند سروصدای ناشی از ترافیک با بیماری‌های قلبی‌عروقی و عروق مغزی مرتبط است.

بیشتر بخوانید: کدام محورهای کشور بارانی خواهد بود؟

طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی،‌ منظور از بیماری‌های قلبی‌عروقی مجموعه‌ای از اختلالات قلب و عروق خونی است. بر اساس توضیح کلینیک کلیولند، بیماری عروق مغزی هم به مجموعه شرایطی گفته می‌شود که بر جریان خون ورودی به مغز تاثیر می‌گذارد؛ مانند سکته مغزی، خونریزی مغزی، آنوریسم مغزی و بیماری شریان کاروتید.

به گفته محققان این پژوهشی که هفته پیش در مجله American Heart Association’s Circulation Research منتشر شد، سروصدای ترافیک باید برای هر دو مورد فوق یک خطر واقعی در نظر گرفته شود.

دکتر توماس مونزل، نویسنده ارشد این پژوهش، می‌گوید: «تلاش برای کنترل این صدا و همچنین وضع قوانین کاهش صدا در راستای سلامتی عمومی آینده اهمیت زیادی دارد.»

او تاکید کرد: «با توجه به شواهد محکم، بسیار مهم است که صدای ترافیک به عنوان عامل خطر برای بیماری‌های قلبی‌عروقی شناخته شود.»

صدای ترافیک شامل صدای اتومبیل، قطار یا هواپیما، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی و میزان مرگ‌ومیر را افزایش می‌دهد.

به گفته محققان، سروصدای ناشی از ترافیک به‌ویژه هنگام شب، بسیار آسیب‌رسان است، زیرا افراد را از خواب بیدار می‌کند و در نتیجه خواب بی‌کیفیتی خواهند داشت. خواب منقطع موجب می‌شود ترشح هورمون‌های استرس و فشار اکسیداتیو بر مغز و رگ‌های خونی افزایش یابد و بدین ترتیب رادیکال‌های آزاد در بدن بیشتر می‌شوند. رادیکال‌های آزاد اتم‌های ناپایدارند که به سلول‌ها آسیب می‌زنند و باعث بیماری و پیری می‌شوند.

خوابی که به دلیل صدای ترافیک برآشفته می‌شود، می‌تواند افزایش التهاب، فشار خون بالا و اختلالات عروقی را به دنبال داشته باشد که همه این‌ها عامل بروز بیماری‌های قلبی‌اند.

نویسندگان این تحقیق، مروری بر مطالعات بالینی گذشته را به اشتراک گذاشتند تا تاثیر صدای ترافیک بر سلامت عمومی را نشان دهند. یک پژوهشی جدید در حوزه صدای ترافیک، حاکی از آن است که به ازای هر ۱۰ دسی‌بل صدا، خطر ابتلا به حمله قلبی، سکته مغزی و نارسایی قلبی ۳.۲ درصد افزایش می‌یابد. به گفته این نویسندگان، سروصدای ترافیک می‌تواند به طور بالقوه بر تغییر ژن‌ها نیز تاثیرگذار باشد.

منبع: سلامت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1229847 برچسب‌ها ترافیک راه ها

دیگر خبرها

  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • فرصت داوطلبان کنکور برای ویرایش دروس و ترمیم نمرات از ۲۱ اردیبهشت
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش کتاب‌های درسی
  • پسرها بیشتر از دخترها در معرض آسیب ناشی از جهشی درس خواندن هستند
  • تاثیر منفی صدای ترافیک بر سلامتی بدن
  • دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان منصوب شد
  • جانعلی پور دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان شد